Blogcrowds

divendres, 21 de maig del 2010

0 Comments:

Post a Comment



Només una referència de l'Octubre del 2008, per part de la revista Mírame, i on es parla del nou accés a l'estació de Mas Rampinyo. Redacto literalment:



L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha donat conformitat al projecte de construcció de l’accés a l’estació de Renfe Montcada – Ripollet (línia R3) des de Mas Duran, que s’emmarca en el Pla Parcial del MC-5 de Mas Rampinyo i ha d’executar la Junta de Compensació del sector.

L’obra permetrà dignificar la connexió amb l’estació des del carrer Salvador Dalí, que actualment es fa per un camí de terra en males condicions. Es tracta d’una millora que reclamaven des de fa temps els nous veïns del sector.

El projecte l’ha encarregat la Junta de Compensació del MC-5 i ha estat ratificat per l’Ajuntament, que hi ha introduït algunes millores.


Un cop els promotors l’adjudiquin a l’empresa que l’executarà, es preveu que les obres tinguin una durada de dos mesos.


El cost és de 121.770 euros.

El nou accés estarà adaptat a les persones amb problemes de mobilitat, estarà equipat amb l’enllumenat adequat, així com mobiliari urbà, i disposarà d’arbrat i zones ajardinades.


Antic camí de baixada des del camp de futbol de l'Aismalibar, cap a l'estació de ferrocarrol de Mas Rampinyo. Quants cops l'he fet servir! A peu, en bicicleta...


Antic camí. Fons personal.

Nou accés. Fons presonal.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici