Blogcrowds

divendres, 13 d’abril del 2012

0 Comments:

Post a Comment




Ahir es va presentar a l'Auditori de Montcada, el llibre "Batlles, alcaldes i els afers d'un poble. Crònica històrica de Montcada i Reixac (1454-2011)" fruit de la investigació d'en Ricard Ramos i Josep Bacardit, amb el suport de la Fundació Cultural Montcada.

La presentació, formada per una taula encapçalada per Núria Cervera, Presidenta de la Fundació Cultural, l'Alcaldessa, María Elena Pérez, i els dos autors del llibre, Josep Bacardit i Ricard Ramos, va oferir-nos un petit viatge a través del temps, tot deixant-nos un alè de misteri i inquietud, que va fer que gran part de la Sala Xavier Fàbregas adquirís posteriorment un exemplar del llibre.


La presentació va estar ben definida per la xerrada dels participants de la taula i on va haver algun moment d'emoció que penso va ser compartit per la gran majoria d'assistents a la sala, afegint a més, un petit entremès d'anècdotes que van causar un seguit d'emocions positives entre els assistents. Com a opinió personal, val a dir que entusiasmava la percepció real d'un Auditori ple d'inquietud, per tal de conèixer més detalls sobre el llibre, detalls que el lector podrà descobrir amb la lectura d'aquest, i del que de moment podem dir, és una lectura amena i encissadora.


Els nostres amics i companys ens ofereixen una vegada més, després del seu primer treball conjunt "La Mare de Déu....del ciment", una pàgina més de la història de Montcada i Reixac, un poble que ha superat moments difícils temps enrere i que amb el rigor amb el que els nostres companys, ben coneixedors del poble, acostumen a detallar els seus treballs, podem tenir avui entre les nostres mans un fragment de gairebé 560 anys de història.

Des de aquí una ben merescuda felicitació pel llibre i que aquest sigui el segon de molts altres que puguin saciar les ments més voraces de coneixement.

Endavant!

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici