Blogcrowds

dimecres, 29 d’agost del 2012

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Enhorabona per el teu bloc, per el teu treball vers Montcada i Reixac. i com no per el reconeixement.

    Fidel

Post a Comment



Fa un parell de setmanes vaig rebre un comentari d'en Joan M. Vives i Teixidó, responsable del bloc "Patrimoni i Muntanyes" comunicant-me que m'havia atorgat un premi Liebster.


Després de fer una ullada, resulta que la gràcia d'aquest premi és que els mateixos blocaires fan un reconeixement formal a d'altres que mantenen un bloc que els agrada i el consideren de gran interès però que tracten una temàtica que potser no arriba al públic massiu.

Es tracta doncs, d'esperonar els blocaires que mantenen blocs minoritaris, però amb un valor afegit pels que els segueixen, per a que segueixin fent aquesta feina tan interessant. És com una cadena cultural que d'una manera o una altra intenta mantenir l'esperit comunicador i investigador amb noves publicacions i articles. 

Cal però seguir tres petites normes per a poder seguir amb la cadena d'aquest guardó, evidentment, sense cap compromís de continuar amb la cadena:
  • Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t'ho ha otorgat.

  • Nominar els teus cinc blocs favorits (han  de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per a fer-los saber que han rebut el guardó.

  • Demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a d'altres cinc.
Posat a seguir l'esperit dels Liebster i ara que estem a l'estiu, vet aquí els que aquest humil bloc vol premiar:



1.- Montcada Post (http://montcadapost.blogspot.com.es/)

Un bloc dels que els que ja seguiu aquest coneixereu de sobra per la seva qualitat. Es tracta amb rigor científic i investigador la història local d'aquest poble nostre anomenat Montcada i Reixac.


2.- El Mas Rampinyo (http://elmasrampinyo.blogspot.com.es/)

Un bloc que parla de Mas Rampinyo, detalls, apunts històrics del poble i amb un toc reivindicatiu per les coses ben fetes i les infrastructures amb seny i ben mantingudes.


3.- El Prat d'abans (http://elpratdabans.blogspot.com.es/)

El blocaire intenta mostrar com era El Prat de Llobregat antigament, mitjançant la fotografia. Un fons de coneixement gràfic de gran interès.


4.- Barcelona. Imatges amb història (http://barcelonaimatgesambhistoria.blogspot.com.es/)

Un bloc molt interessant i molt ben documentat al meu parer, sobre racons de la ciutat. El bloc està ben endreçat i permet trobar informació de gran interès cultural.


5.- Heráldica Catalana (http://heraldicacatalana.blogspot.com.es/)

Aquest bloc intenta descobrir les peculiaritats de la heràldica catalana, tot centrant-se de bon grau als escuts dels pobles de Catalunya.


Com veieu els blocs que he escollit en el meu cas, són relacionats amb la història i la cultura documental i gràfica. Una temàtica que comparteixo al bloc que esteu visitant. Tal i com en Joan M. Vives al seu bloc:

Només si tenim memòria del que hem estat, podrem saber què serem!


1 Comment:

  1. Anònim said...
    Enhorabona per el teu bloc, per el teu treball vers Montcada i Reixac. i com no per el reconeixement.

    Fidel

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici