Blogcrowds

dimarts, 9 d’abril del 2013

0 Comments:

Post a Comment



Bones. Un dels objectius de la missió i visió del bloc és mantenir un repositori informatiu, documental i gràfic del poble de Montcada i Reixac, la seva història, els seus barris, les seves gents, indústries i particularitats que l'han format al llarg dels segles.

Com ja sabeu cada article queda anomenat pel seu títol, al començament del qual, teniu a l'abast l'any de referència del que es parla al contingut d'aquest.

Una afinada referenciació de continguts per etiquetes ha estat portada a terme durant els darrers anys i podeu consultar i filtrar articles per continguts relacionats, no obstant una necessitat que ja comencem a observar és etiquetar també cada article per una referència de segle i dècada.

D'aquesta manera a partir d'ara també podreu cercar articles relacionats per les etiquetes de segle i dècada que trobareu a l'apartat "Etiquetes", la nomenclatura d'aquestes serà " Segle <> (Anys <> ) ". Per exemple, articles que fan referència a fets ocorreguts als anys 90 del segle XIX els trobareu referenciats per l'etiqueta "Segle XIX (Anys 90)".

Poc a poc anirem formalitzant cada article amb aquesta etiqueta, però ara per ara ja podeu iniciar les primeres cerques fent servir aquest sistema.

D'altra banda no oblideu el cercador del bloc que també us permetrà cercar per contingut als articles ja publicats.

Aprofitem també per a donar-vos a conèixer una nova enquesta que podreu cumplimentar a la secció esquerra del bloc on us demanem quina és l'època que considereu de major interès pels vostres interessos culturals personals envers al poble. Com ja sabeu els resultats de les enquestes ens ajuden a definir millor els continguts que publicarem en un futur per tal d'ajustar-nos d'una millor manera al lectors.

Esperem que aquestes millores puguin servir per a trobar informació amb major agilitat i que d'una manera o una altra pugui ser de utilitat a partir d'ara.

Rebeu una cordial salutació.

Xavier Colomé

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici