Blogcrowds

dimecres, 1 de gener del 2014

0 Comments:

Post a Comment




Benvinguts i benvingudes a l'any 2014!

Avui comencem un nou any, un any de il·lusions i amb la convició de que la crisi finalment quedarà engolida per les ganes de viure i per les ganes de superació de la societat, per les bones expectatives de futur i per aquelles petites coses, que d'una manera una altra ens satisfan en menor o major grau.

Des de aquí només volem dir-vos que endavant!


Per tal d'aportar un petit granet de sorra, comentar-vos les novetats que tindrem aquest any 2014 al bloc:

  • Com ja és habitual, ens mantenim fidels a la cita setmanal dels divendres, de tal manera que com a mínim, un cop per setmana no tindreu excusa per tal de visitar el bloc. (;o))
  • D'altra banda, i com a novetat per a aquest encetat any 2014, comentar-vos que esteu convidats a una cita mensual amb una fotografia de Inma Fernández, veïna del poble, que publicarem al bloc sota la nova secció 'Punts de Vista'.  
    Serà una secció en la que es pretén donar a conèixer el poble de Montcada i Reixac des de una altra perspectiva visual, a les ja habituals i conegudes, tot regat en un format digital de noves postals s.XXI del poble. 
    Gràcies a les fotografies que Inma ens presentarà cada dia 1 de mes, podrem gaudir d'aquells racons o panoràmiques especials del poble, que ens proporcionaran un altre punt de vista ben diferent. Comentar que la imatge d'avui és la primera de la col·lecció. Esperem que us agradi.
  • En relació a postals i fotografies del poble tenim previst iniciar un nou projecte del que ja us anirem informant durant el transcurs de l'any.
  • Per altra part, com sempre intentarem oferir-vos articles històrics, culturals o relacionats amb el nostre patrimoni natural o arquitectònic, d'ahir i d'avui. 

En qualsevol cas esperem que entre tots puguem passar-ho bé per aquí. D'altra banda us animem a seguir-nos i col·laborar en el bloc de manera activa amb els vostres comentaris i aportacions.

Això comença ja!

Rebeu una cordial salutació.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici