Blogcrowds

divendres, 26 de desembre del 2014

0 Comments:

Post a Comment



Avui volem donar-vos una visió històrica de l'escola Elvira Cuyàs, de la mà d'Xtec.cat:

Al B.O.E. de 3 de desembre de 1977 hi figura la resolució per la qual s'acorda la construcció a Montcada i Reixac, d'un centre escolar de 16 unitats. Les obres van ser adjudicades a l'empresa "Constructora Asturiana S.A." per un import de 29.495.194 ptes.

El 12 d'abril de 1978 es comunica al "Ilmo Sr. Inspector de E.G.B." que el centre escolar en construcció durà el nom de la Sra. Elvira Cuyàs, tal com s'havia acordat en Ple Municipal, tenint en compte les facilitats donades a l'Ajuntament, pels seus hereus, per a l'adquisició del terreny.

 
L'escola comença a funcionar el mes de setembre de 1978 com a "Colegio Nacional Mixto Elvira Cuyàs" tot i que no és fins el 6 de maig de 1980, que es fa l'acte definitiu de recepció d'obres, un cop solucionades, parcialment, les deficiències detectades en lliurar l'edifici.
Al llarg de l'any 1978 s'afegeix una construcció més petita per acollir el parvulari que comença a funcionar el mes de setembre de 1979.


Els primers alumnes procedien de les antigues escoles de Masrampinyo. Amb l'arribada d'aquests primers alumnes, dels primers mestres, de les primeres famílies, és quan comença la història del nostre centre. Han anat passant els anys i les circumstàncies han estat diverses. L'escola s'ha anat configurant com un element vertebrador de la vida social per a moltes promocions d'alumnes. 

La celebració dels 25 anys el curs 2003-2004 ens va donar peu a donar un cop d'ull al passat, a reviure molts moments decisius en la nostra trajectòria, a valorar el treball diari de millora de mestres, famílies, institucions, a reconèixer, en la superació de les dificultats, un motiu més de creixement com a escola, … i a plantejar-nos un futur engrescador, amb nous reptes i renovades il·lusions.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici