Blogcrowds

dilluns, 1 de desembre del 2014

0 Comments:

Post a Comment



I ja hem arribat al desembre. Dotze mesos on hem anat publicant un seguit de postals, sota la categoria de "Punts de Vista", un projecte on l'eix principal ha estat donar a conèixer el poble des de diferents perspectives, potser menys conegudes per uns, però segur que prou properes per uns altres.

Vàrem començar l'any on la postal del gener presentava un contrallum del Turó, el nostre gran minúscul troç de pedra, tot afilat per la indústria del ciment, durant gairebé cent anys. Volem tancar aquest any 2014 amb una imatge de similars característiques, també de la mà de Inmaculada Fernández, que ens ha donat aquestes magnífiques dotze postals, etiquetades com la sèrie blanca de l'any 2014.


L'any vinent tornarem amb aquesta secció "Punts de Vista", amb dotze noves postals, que com ja sabeu publiquem el dia 1 de cada mes. Seran les postals de la sèrie negra de l'any 2015, així que, des del present moment, i si voleu col·laborar amb les vostres pròpies imatges, no dubteu en posar-vos en contactes amb nosaltres per tal de buscar el vostre mes de l'any. Us animem a participar-hi!

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici