Blogcrowds

dimecres, 31 de desembre del 2014

0 Comments:

Post a Comment



En poques hores deixarem aquest any 2014. Un any, com a mínim, políticament interessant, un any però que hem perdut companys/es i un any que hem gaudit de la millor manera possible, malgrat la crisi, els desnonaments, les injustícies, la corrupció, el pequeño Nicolás i d'altres afers sense dubte poc decorosos.

Avui farem una ullada al que hem fet aquest any al bloc, tot intentant fer un resum i possicionant-nos en fer-ho cada cop millor. Aquest any hem publicat 86 entrades, mantenint també el compromís de com a mínim una publicació setmanal, els divendres, a més de les publicacions especials o de continguts importants del moment. Podem destacar algunes de certa rellevància:

  • Informes de la guerra del Francès a Montcada, l'any 1808. Un document històric de gran valor pel poble.
  • Entrevista als Drac i Diables de Can Sant Joan. Una colla que ens dóna molt de joc.
  • Entrevista a ex-membres del "Kolectiu Gos Blanc", uns ocupes que van estar a finals dels 90 al Polvorí militar de Mas Duran. Part 1, Part 2 i Part 3.
  • Difusió de les reivindicacions de l'AVV de Can Sant Joan sobre el Rec Comtal. Part 2.
Especial menció vull donar a un projecte encetat aquest any 2014 i que ha donat molts bons resultats:
  • Les postals de "Punts de Vista" que, sense falta, cada dia 1 de mes ens han donat una visió especial del nostre poble, de la mà de  Inmaculada Fernández. Des de aquí vull donar-li les gràcies de manera molt especial per aquesta feina realitzada aquest any 2014.
Altres punts de interès són:
  • Hem seguit fent la feina de indexat de gairebé totes les entrades publicades al bloc, de manera que podreu trobar les etiquetes dels temes ordenades al menú de l'esquerra del bloc. Això permet ordenar temàtiques que poden ser consultades tot obtenint els articles relacionats, incloent referències per dècades i segles.
  • A nivell de investigació històrica vull resaltar la feina de la Fundació Cultural Montcada i també la dels companys Ricard Ramos i Josep Bacardit, amb el seu nou llibre "940 dies. La guerra Civil a Montcada i Reixac", publicat aquest any de la mà de la Fundació.
En qualsevol cas, gràcies pel vostre seguiment que dia a dia fa que siguin més grans les ganes de seguir endavant. Comentar-vos també que properament us informarem de les novetats de l'any 2015, any que estem a punt d'encetar.

Passeu bones festes amb alegria amb les persones que estimeu. Ens veurem l'any vinent.

Salutacions.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici