Blogcrowds

dijous, 1 de gener del 2015

0 Comments:

Post a Comment



Benvinguts i benvingudes a l'any 2015!

Entecem un nou any, un any que intentarem sigui, des de aquí, entretingut, ple d'il·lusions i replet de continguts que puguin ser del vostre interès.











I com no podria ser d'una altra manera, comencem aquest primer dia de gener amb una nova entrega de les postals de "Punt de Vista", en aquest cas una panoràmica des del cim del Turó del nostre poble. Esperem que us agradi.

En contrast amb aquesta postal actual, observeu l'estat del "cràter" del Turó en una altra imatge que vaig prendre al juliol de l'any 2010:



La tasca d'emplenat del gran forat en quatre anys s'ha fet realitat. Esperarem a veure quins són els darrers passos ara...

Donem pas també a les novetats que intentarem oferir-vos durant aquest any 2015:

  • Mantenim les publicacions setmanals dels divendres com a principal punt de trobada al bloc. Cada divendres tindreu una nova història, imatge o curiositat per aquí.
  • Com ja vàrem informar al desembre passat, aquest any 2015 encetem una nova sèrie de postals de "Punts de Vista", en línia negra, on teniu oberta la porta per tal de fer-nos arribar les vostres imatges més interessants, si voleu que la vostra postal i el vostre nom signi un dels mesos de l'any. L'objectiu és clar: fotografies que donin un punt de vista diferent del poble, una visió substancialment menys coneguda. Us animem a participar!
  • Teniu oberta també la porta per a realitzar altres col·laboracions, així que si voleu aportar material que creieu pot ser de interès, endavant!
Comencem!


0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici