Blogcrowds

diumenge, 8 de març del 2015

0 Comments:

Post a Comment



V

Estem de celebració. Som petits encara, però avui és un dia especial pel bloc de Montcada i Reixac, memòria d'un poble. Hem fet cinc anys.

Certament no és gaire temps, però pensem que en un bloc que es manté amb publicacions setmanals sí que ho és. Les estadístiques mostren que els blocs tenen una durada mitjana d'uns tres mesos, així que havent-hi fent cinc anys bé que podem estar contents.

Com a amant de la història vaig encetar aquest projecte amb una finalitat divulgativa del poble de Montcada i Reixac, de la seva història, els seus fets i transformacions.

Hem intentat mantenir l'interès per la història i, d'aquesta manera, el bloc manté els seus fidels seguidors que durant aquest temps s'han enganxat a la lectura dels articles i imatges que publiquem setmanalment, no obstant sabem que és un bloc molt centrat en una temàtica i en un indret molt concret de tal manera que, el treball que fem, només arriba a aquells que estan realment interessats en aquests apunts històrics i culturals del poble.

No ens preocupa aquest aspecte, ja que sabem que la divulgació segueix endavant amb aquest i altres blocs que el poble manté i actualitza de manera continuada. Sabem que la cultura sempre és positiva i sabem que la història no s'ha de perdre.

Volem donar-vos les gràcies pel vostre seguiment i esperem que els anys ens acompanyin en aquest trajecte en el que el que ja està investigat, ja està escrit.

Rebeu una cordial salutació.

Xavier Colomé.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici