Blogcrowds

dimarts, 1 de setembre del 2015

0 Comments:

Post a Comment



Encetem un nou mes que ja ens allunyarà de l'estiu i ens acostarà cada cop més a la tardor.

I com ja és habitual des dels darrers vint-i-un mesos, comencem amb una nova postal de "Punts de Vista" i com a novetat d'aquest mes de setembre tenim l'honor de comptar amb una imatge de l'amic Cosme Oriol de l'Agrupació Fotogràfica Montcada i Reixac (AFOTMiR) que ens mostra l'edifici del maquinista del conjunt de la Casa de les Aigües amb una bonica estampa amb efecte d'alt rang dinàmic.



Aquest edifici forma part del conjunt de La Casa de les Aigües de Montcada i Reixac, una antiga central d'extracció i bombejament d'aigües recollides del cabdal subterrani del riu Besòs.

Inicialment coneguda com "els pous de Montcada", aquest equipament va ser el resultat d'urgència de l'Ajuntament de Barcelona, donades les circumstàncies d'extrema sequera que va patir la Ciutat Comtal el 1878.

Aquesta casa va estar destinada a l'habitatge de l'encarregat del manteniment de la central de bombeig d'aigües i també lloc on es trobava la sala de reunions del complex.


Us animem a conèixer aquesta petjada modernista al nostre poble, clicant aquí.

D'altra banda podeu seguir els treballs de Cosme al seu blog http://cosmeoriol.blogspot.com/ així com a l'Agrupació Fotogràfica des de http://afmontcada.blogspot.com.es/.


0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici