Blogcrowds

dimarts, 29 de desembre del 2015

0 Comments:

Post a Comment



Un any més que deixarem enrere, un altre any políticament interessant però no exempt de guerres i desgràcies que ens mostren la cara més crua de la realitat que viuen altres persones, no massa lluny d'aquí.



Un any on s'ha commemorat els 70 anys dels atemptats nuclears contra població civil a Hiroshima i Nagasaki i del fi de la segona guerra mundial. Un any on el passat 14 de desembre es va commemorar també el fi de la guerra de Bòsnia, ara fa 20 anys.

Ha fet 400 anys de la publicació de la segona part del Quixot i 450 anys de la fundació de la primera ciutat d'origen europeu als actuals Estats Units (ciutat de San Agustín). Fa 500 anys que va néixer Santa Teresa de Jesús.

Recordem aquest any les catàstrofes naturals patides per les persones, les matances als carrers de París, a la sala Le Bataclan, a la revista Charlie Hebdo, a Siria i a molts altres indrets sobre persones i sobre el patrimoni històric, la catàstrofe de l'avió de Germanwings, es deixa de parlar de l'ebola, els problemes al bressol de la democràcia i la Grècia d'Alexis Tsipras, l'atac i matança al museu del Bardo a Tunísia, les crues execucions sobre la humanitat d'arreu del món, les eleccions municipals i al Parlament d'Andalusia, el nen diagnosticat amb diftèria per no vacunar-lo, el Vaticà que reconeix Palestina, els EEUU on es legalitza el matrimoni homosexual a tot el país, el "corralito" de Grècia, Aylan Kurdi el nen siri de tres anys ofegat a la platja com a imatge de tots els infants morts en la seva mateixa situacio, la Cuba i els EEUU que restableixen relacions, apareix el Apple Watch i Windows 10, les eleccions al parlament de Catalunya del 27S, els eclipses i les superllunes, eleccions generals del 20D i altres assumptes que de ben segur ens hem deixat.

Aquest 2015, el bloc de Montcada i Reixac ha fet cinc anys, hem superat les 100.000 visites i hem seguit endavant amb la nostra memòria històrica i, tant és així que els articles més representatius en quant a visites han estat:
Avui 29 de desembre de l'any 2015, 967 anys i un dia després de ser consagrada l'església de Sant Pere de Reixac, preguem per a que l'any 2016 que ja despunta a l'horitzó esdevingui més just pels que viuen en aquest món.

Només donar-vos les gràcies a tots i totes pel vostre suport.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici