Blogcrowds

dissabte, 31 de desembre del 2016

0 Comments:

Post a Comment



En poques hores esdevindrà un nou cap d'any i aquest 2016 quedarà enrere.


Un any en el que es va commemorar  els cinc-cents anys de la mort de Ferran el Catòlic, quatre-cents anys de la mort de Cervantes i Shakespeare, cent anys de la inauguració de la primera edició dels Jocs Olímpics moderns a Atenes i del naixement de Camilo José Cela, o 30 anys de l'accident de Chernobil, entre altres esdeveniments a recordar.

Un any en que han quedat constituïdes les noves Corts Generals, després de les eleccions del 20D del 2015, o la detonació de la primera bomba atòmica i enviament del segon satèl·lit a l'espai per part de Corea del Nord.

Un any on Artur Mas dimiteix i és substituït per Carles Puigdemont. Les pilotes d'or, la Champions del Madrid i la propagació del virus Zika, mentre els vehicles autònoms han començat a caminar.

Un any lamentable pels atemptats terroristes a Estambul, Jakarta, Siria, Homs, Damasc, Tunis, Ankara, Bruseles, Dhaka, Bagdad, els camions a Niça i Berlín, el tiroteig al McDonald's de Múnich, Quetta, Kabul, Idlib, Gaziantep, els tirotejos a la Universitat de California, la masacre a la discoteca gay de Orlando o l'assasinat dels policies de Dallas, entre d'altres violacions que han quedat en l'anonimat o ja no recordem.

La detecció de les ones gravitacionals, mencionades originalment per Einstein i el Referèmdum a Colombia sobre les FARC. La visita de Obama a Cuba o el vol MS-804 desaparegut de París a El Cairo. No oblidem tampoc que les Falles han estat declarades Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat.

Un any on el Referèndum pel Brexit del Regne Unit ha estat clau. Les el·leccions del 26J i la victòria del PP. El·leccions al País Basc i Galicia. Els Jocs Olímpics de Río.

Un any 2016 on s'ha patit els terratrèmols a Itàlia, Corea del Sud, Colombia, Japó, Uruguay,  Xile, Bangladesh, India o Equador.

El Nobel de Bob Dylan. El nou President dels EEUU, Donald Trump. El Referèndum Constitucional Italià. Les superllunes.

La mort d'alguns famosos com Mohammed Ali, Prince, Johan Cruyff, Gene Wilder, Frank Sinatra, Kenny Baker (R2D2 a Star Wars), Nancy Reagan, David Bowie, Glenn Frey, Fidel Castro, Leonard Cohen, Carry Fisher i la seva mare Debbie Reynolds, George Michael i d'altres que segur ja hem oblidat.

En poques paraules, avui el món segueix donant voltes i les persones seguim vivint. Podem estar contents.

En quant al nostre bloc, comentar-vos que aquest any ha estat molt positiu, hem passat de poc més de 100.000 visites acumulades en cinc anys al gener a tenir-ne més de 175.000 al desembre. Això és una gran fita que vull agrair-vos a totes i a tots, ara que el bloc ja té sis anys de vida.

Volem destacar alguns articles com els següents:


Hem seguit amb la nostra tercera edició de les postals Punts de Vista i enguany encetarem la quarta edició, ara en format panoràmic. Visiteu si voleu fer-hi una ullada la col·lecció de postals clicant aquí,

Gràcies. Ens veiem l'any vinent.


0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici