Blogcrowds

divendres, 22 de desembre del 2017

0 Comments:

Post a Comment



La següent pel·lícula es va gravar el 1938, però a Montcada es va emetre l'any 1944 tal i com es demostra en aquesta cartellera del conegut Cine Coliseum.



A la part posterior del cartell es parla dels dies 25 i 26, dissabte i diumenge, però no es diu l'any. La pista ens la dóna la versió del noticiari del "NO-DO" que es diu que és el número "59 A".

Segóns la documentació de RTVE, el NO-DO "59 A" es va començar a emetre el 14 de febrer de 1944, però val a dir que aquests es tornaven a repetir durant unes setmanes als cinemes.
,
Els dies 25 i 26 d'aquell mes de febrer no eren dissabte i diumenge, però sí que ho eren al mes següent, el març de 1944. Podem assumir, per tant que aquesta cartellera és del cap de setmana del 25 i 26 de març de 1944, on el NO-DO encara mantenia l'emissió del mes de febrer de 1944.


Detall del llibret de la cartellera. El film tracta d'una dona sense recursos econòmics que es veu en el neguit de renunciar el seu fill il·legítim. Anys després, convertida en una dissenyadora de moda de l'alta societat el tornarà a recuperar com a madrastra.


Fons: Personal.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici