Blogcrowds

dissabte, 1 de setembre del 2018

0 Comments:

Post a Comment



Des de fa més d'un any que per feina haig de viatjar a Lisboa i en ocasions, la ruta de tornada a Barcelona entra per Tarragona cap a l'interior i viatja pel litoral fins Montcada, on l'avió vira cap al mar a l'alçada de Vilassar, s'endinsa unes milles i baixa per encarar-se en sentit de la Ciutat Comtal per tal d'aterrar a l'aeroport de El Prat.

El passat juny els astres es van aliniar i a banda de tornar de dia, vaig tenir finestra i la ruta va ser aquesta. Després de veure el sincrotró de partícules de Cerdanyola ja vaig adonar-me que quedaven pocs segons per arribar a Montcada, aquest és el resultat de a postal d'aquest mes de setembre.


A continuació us adjunto també el seguit de fotografies que vaig prendre:


Collserola a mà dreta i la Serralada de Marina a mà esquerra. El nostre Turó al bell mig de tot plegat, és evident que en passat va formar part del mateix gruix de muntanyes del litoral. A la imatge podem veure també Ripollet a la part inferior dreta o Cerdanyola una mica més amunt. Mas Rampinyo també s'expressa en tota la seva magnitud:


Ampliació del Turó, Can Sant Joan, Can Cuiàs, Montcada i la Font Pudenta:


La magnitud de la ciutat de Barcelona contrasta amb Montcada i Reixac. Les xemeneies de la ciutat i la Serralada Marina, o el forat del Turó des de l'aire, sense oblidar-nos de la pedrera de Can Donadeu, a la banda inferior esquerra:


Serralada de Marina, podem veure perfectament El turó de Moia i l'antena  al mig de la imatge, Can Piqué o el Bosc d'en Vilaró a la part superior esquerra. La depuradora també és visible a la part superior dreta:



0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici