Blogcrowds

divendres, 5 d’octubre del 2018

0 Comments:

Post a Comment



Encara que els "Boys Scouts" ens sonin a cosa americada, aquesta organització internacional i juvenil persegueix formar el jovent amb valors i responsabilitats, així com desenvolupar el seu caràcter i l'autosuficiència mitjançant la participació en un seguit d'activitats orientades a aquestes finalitats.

L'any 1931, la revista "Blanco y Negro" va publicar aquesta bonica imatge d'un lloc de muntanya a Montcada i Reixac, on podem veure zona de vinya i zona d'explotació forestal. En aquella ocasió es va realitzar una festa del Boy Scouts de Barcelona en convivència amb uns Boy Scouts anglesos que van visitar-los.


Aspecto del campanento de los exploradores de Moncada (Barcelola) durante la fiesta celebrada en honor de los exploradores ingleses que visitan la región. (1931/Revista Blanco y Negro).

Trobem una altra imatge del mateix dia on diu "Fiesta celebrada en Moncada en honor de los exploradores británicos. Una exploradora británica imponiendo la medalla de la comunidad a uno de los exploradores de la tropa de Barcelona":

Revista Blanco y Negro, 7 d'Abril de 1931


Fons: Revista Blanco y Negro, 1931.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici