Blogcrowds

divendres, 28 de maig del 2021

 Al diari "L'Andreuet", en el seu número de l'1 Octubre 1926, num 40, any II, es diu:



divendres, 21 de maig del 2021

 Al Diario de Barcelona, es va publicar el 13 d'octubre de 1944 la següent nota informativa



INAUGURACIÓN DE UN EDIFICIO ESCOLAR - Hoy, a las cuatro de la tarde, será inaugurado en Moncada (Mas Rampinyo), un grupo escolar. Al acto han sido invitadas las primeras autoridades y jerarquías.

divendres, 14 de maig del 2021

 Al Diari de Barcelona, trobem una publicació del divendres 31 d'agost de 1928:

Es fa honor a la proclama de les festes entre el 2 i 9 de setembre de 1928, per tal de donar per acabades el temple de Santa Engràcia.

A les 18h del dia 2 de setembre es va beneir a la plaça del mercat de Mas Rampinyo una imatge de Sant Pere, regalada per Carlos Bonet i destinada a l'altar major de Reixac. Aquella tarda es va pujar en processó la imatge i inaugurant a més el Passeig Sentmenat.

El dissabte dia 8 de setembre és la festa gran, amb arribada del bisbe de Barcelona i benedicció d'un crist crucificat, regal de Josep Bonet del Rio, amb missa i cantada de l'escolania de Santa Maria del Mar. La família Vila regala una roba eucarística pel capellà i es canten cants gregorians

A més, sardanes, missa, repics de campanes, morterets, donació d'aliments, cantades, il·luminació del campanar, focs artificials i jocs infantils. A més queda inaugurat també el nou camp de futbol de la Font Pudenta.



divendres, 7 de maig del 2021

Una bonica estampa de l'estació de Mas Rampinyo, mal anomenada "Moncada-Ripollet" datada de l'any 1969.

Observeu els banys a l'esquerra, ara ja desapareguts i el dipòsit d'aigua per les locomotores a vapor, malgrat la línia ja es troba electrificada.

 
Fons: Autor Desconegut


Missatges més recents Missatges més antics Inici