Blogcrowds

dissabte, 22 d’abril del 2023

El passat dijous 20 d'Abril es va presentar a la seu de l'Associació Cultural Montcada el nou número de la revista Quaderns, enguany amb un article central dedicat a Manel Lahoz i el cinema amateur.

Podeu adquirir la revista a la parada de l'Associació a la fira de Sant Jordi d'aquest proper diumenge o bé per les tardes a la seu de l'Entitat, al carrer Major 47, pel preu de 7€.


Acompanya a l'article principal , reportatges sobre el Centenari del C.D.M, un article sobre un antic pont sobre el Ripoll, el reportatge del 40 aniversari (enguany 42 ja) de la Coral de la Mare de Déu del Turó, així com magnífics reportatges sobre Can Oller, el Cànem de Montcada o el 400 aniversari del Rector de Vallfogona.

No us el perdeu!



divendres, 14 d’abril del 2023

Al mes de març de 1917 es va convocar una de les famoses curses a cavall, anomenades Rally Papers, a les que una classe benestant barcelonina participava pels camps i muntanyes del nostre poble.

Habitualment organitzades pel Club de Polo de Barcelona, l'ambient natural amb rius, camins i un bon menjar i beure per acabar la jornada, era un 'alicient' més que atractiu pels i les participants.

Els guanyadors del rally-paper van ser Mercedes Costañondo i Manuel Bofill, realitzant la fotografia Francesc Casañas Riera.

Fons: Arxiu Municipal de Barcelona



Missatges més recents Missatges més antics Inici