Blogcrowds

divendres, 31 de desembre del 2021

0 Comments:

Post a Comment



I de què tracta tot plegat?

Doncs d'històries explicades pels pares o avis i aquestes relatades de nou cap a endavant, tornant a començar en una dansa sense fi. 

Rondalles que viuen any rere any, sense saber quines s'explicaran en un futur. Algunes ja oblidades que esperen en un calaix el ser rescatades i narrades de nou.

Així és el cicle anual. Avui tanquem un any però demà encetem un de nou i tornarem a començar. No passa res, és moment de fer recapte mental d'aquells records positius d'aquest 2021 que avui diem adéu, tancar els ulls i brindar per l'arribada del 2022.

Deixem enrere un any que volem dedicar a totes aquelles persones que han patit i han sofert problemes laborals, personals, de salut o altres crisis, però també volem dedicar-la als que encara estem aquí, fem un pas endavant i ens endinsem de cap en un nou any que ens atorga noves oportunitats i també nous reptes.

Feliciteu-vos en un acte de germanor, compartiu els bons moments i riem del que en un principi ens va espantar i ara hem superat de la millor manera possible. Brindeu per vosaltres i pels que teniu just al vostre costat.

Felicitats La Unió pel votre centenari tan ben merescut. Aquest 2021 ha estat el vostre any i d'alguna manera aquest fet ja queda escrit en un nou relat, la nova història. La vostra història, un nou episodi de Mas Rampinyo i també de Montcada.

Els temps provoquen canvis i en aquest sentit, recordem aquell moment, fa més d'una dècada, que vam iniciar una trepidant aventura obrint aquest bloc. L'objectiu, ser un recurs on trobar la Montcada i el Reixac que ens estimem, doncs no només de carretes i autopistes està edificada aquesta ciutat. 

Els seus fonaments estan bastits de històries i aventures d'altres gents que ens van avançar fa dècades, ara queden recollides, en part, entre aquestes pàgines. Moltes més ens hem deixat, no per voluntat pròpia sinó per desconeixement, i sabem del tot cert que per aquest motiu sabreu perdonar-nos.

Avui acabem aquest any 2021 i amb ell aquest bloc.

Arribem al final d'un altre camí, un camí que durant tot aquest temps hem gaudit amb magnífiques vistes setmanals, cada divendres per a ser exactes, arribant pas a pas i engruna a engruna a aquest sis-cents setze divendres d'avui, darrer dia del 2021 i també del bloc que esteu llegint, en el seu format de publicació setmanal.

Abans us deia que, quan es tanca un cicle, com el que tanquem avui amb aquest 2021, fem la vista enrere i mirem què s'ha fet de bo. En aquest sentit, al bloc, a banda de les publicacions setmanals dels divendres, també hem publicat articles especials, reculls de postals editades al nostre poble, investigacions diverses i milers de fotografies, que sumen un total de nou-centes publicacions que sincerament esperem haguin estat del vostre grat.

Malgrat les publicacions setmanals es deixaran de fer, el bloc es manté viu i seguirà existint per a la vostra consulta. Val a dir que seguireu trobant-me en altres mitjans i, de tant en tant no dubteu que ens tornarem a veure per aquí amb alguna nova publicació esporàdica, novetat, fotografia o història, doncs la qüestió sempre és tirar endavant, difondre i construir.

Mirem endavant amb els ulls ben oberts i si cal fer una ullada al passat tornem a aquest humil bloc. Les seves pàgines sempre us esperaran.

Alguns dels col·laboradors que van realitzar treballs a Reixac als anys 70 i 80 del segle XX. Referents per construir i millorar. Prenem bona nota del seu esforç i afany, també dels que no surten a la foto, doncs el resultat actual és el fruit del seu desinterès i treball conjunt.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici