Blogcrowds

divendres, 22 de gener de 2021

Un abans i després de la Guerra Civil. Veiem l'aspecte de l'església de Santa Engràcia, el 1935 i comparant el mateix indret vint anys després.
divendres, 15 de gener de 2021

 Fa uns dies l'amic Josep Bacardit em va consultar la ubicació de la següent imatge:

Vaig marcar amb números els elements que considero rellevants per a identificar la foto, on originalment hi havia dubtes sobre si era el carrer Ripoll de Montcada o el carrer Beat Oriol de Mas Rampinyo. 

Finalment demostrem que es tracta del carrer Beat Oriol, amb imatges d'aquest mateix carrer:

Concidim la façana de la casa 1 i una casa 2 on va perdre el muret superior, per tant entenem que la foto original és anterior a les que acompanyen a continuació.

El pal elèctric 3 es troba exactament al mateix lloc a les dos fotos i la façana de la casa 4 és idèntica (incloent el muret superior). La barraca de la casa original ha donat pas a la casa 5 a les següents fotosdivendres, 8 de gener de 2021

 Una bonica estampa del Carrer Major de Montcada pels volts dels anys 10 del segle XX.

La Fonda España a l'esquerra i la Torre Vila al fons a la dreta. Molts nens i nenes jugant al carrer ens indiquen una hora propera al matí on els grans estaven al camp treballant.

divendres, 1 de gener de 2021

Bon any 2021 a tothom!

Esperem que enguany es facin realitat els desitjos de salut i benestar, especialment aquest any que tot just acabem d'encetar.

Ens espera un dur camí per endavant. Seguirem com sempre! Endavant!

dimecres, 30 de desembre de 2020

I ja tenim aquí la darrera postal Punts de Vista de l'any 2020. Es tracta d'una bonica imatge de tarda del riu Besòs, realitzada per l'amic Joan Matllo.


Ens veniem l'any 2021.

dilluns, 28 de desembre de 2020

Avui tenim una nova postal de Punts de Vista, realitzada des d'un indret de la Serralada de Marina, en concret des de Vall-Llosera. L'amiga Lourdes Ortigosa ens ofereix aquesta bonica estampa d'una posta de sol, amb el turó al fons i una copa de vi de la seva collita.


I només ens quedarà una per finalitzar el 2020. Quina serà? ^_^

divendres, 25 de desembre de 2020

 Bon Nadal a tothom! Esperem que aquests dies de dencans siguin de tranquilitat.dimecres, 23 de desembre de 2020

 Ens apropem a Nadal i amb aquesta festivitat, tenim una nova Postal de Punts de Vista per a vosaltres. 

Una nova col·laboració d'Elisa Riera Capdevila, que ens ofereix una bonica estampa de Can Menut, també conegut com Can Piqué Vell.


 


diumenge, 20 de desembre de 2020

Avui fa un segle que es va fer aquesta foto, amb una primitiva Santa Engràcia i un paissatge nevat de postal.divendres, 18 de desembre de 2020

Els anys 50 i una Santa Engràcia que ja es veu amb una arquitectura molt vanguardista. Imagineu les sensacions que es van tenir en observar l'estructura i arquitectura de l'església.Missatges més antics