Blogcrowds

divendres, 22 de març de 2019

0 Comments:

Post a Comment



La següent imatge ens mostra la passarel·la dels hermanos que durant un temps va travessar el riu Ripoll.


A la imatge es pot veure que ja s'havia afegit, o tot just s'estava fent llavors, l'extensió de l'edifici amb noves classes. D'aquesta manera l'edifici passava de tenir set finestres a tenir-ne nou.

Una imatge de postals Thomas del mateix indret una mica anterior, doncs fixem-nos en el nombre de finestres de l'edifici. Vegem com l'edifici primitiu només tenia set:


Una postal d'Angel Toldrà:


A l'edifici se li va bastir un mur perimetral i un reixat de ferro forjat.


Amb els anys, les necessitats de més espai per a més alumnes, va fer que l'edifici sofrís una nova remodelació, pujant en aquest cas un nou pis. El mur perimetral i el forjat es va mantenir encara uns anys


Malgrat que inicialment el segon pis mantenia vuit finestres amb el mateix disseny que les anteriors, també tenia una finestra rodona, com la imatge anterior de 1962. Finalment però es va obrir amb el mateix disseny que les altres:


L'escola també es va haver d'ampliar amb un segon edifici, encetat el desembre de 1963 i inaugurat el 1966.

El tercer edifici, on s'allotja el teatre, biblioteca i la pista poliesportiva va ser inaugurat el 1971.

Construcció del tercer edifici



0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici