Blogcrowds

dimarts, 13 d’octubre del 2015

0 Comments:

Post a Comment



Abans de començar, però ens agradaria donar un consell a tothom que pugui estar interessat en aquesta temàtica. El fet de que la població mantingui algunes mines és realment un fet perillós, tant com ensopegar amb alguna cavitat sense voler com per accés per voluntat pròpia.

La recomanació és NO ACCEDIR A LES MINES doncs, encara que moltes mantenen una reixa i no es pot accedir, són cavitats que tenen un segle d'edat i corren risc d'esfondrar-se, realitzades manualment i amb petites quantitats d'explosius que no donen una amplada de seguretat adient i sense cap tipus d'extracció d'aire. Podeu veure les imatges realitzades per professionals des del blog de manera còmoda i des de casa. 

Les següents imatges van ser realitzades per l'amic Juan Carlos Requena, un gran coneixedor de les mines del poble (Minas y Cuevas de Montcada) i que en alguna ocasió hem compartit algun intercanvi de material. Penso que és una temàtica bonica de conèixer i aquest mitjà digital és una bona manera de compartir-ho amb vosaltres.



Aquesta mina pot trobar-se al camí de la Font de l'Alzina, en un gir de 180º que dóna el camí. La mina manté dos boques d'entrada, una a la part inferior i una altra a la part superior. Començarem per la de la part superior.

Aquesta és l'entrada. Les mans pintades són grafits actuals del jovent poc decorós.

Interior de la cavitat. Certament és una mina molt petita. 

Aquesta és l'entrada de la part inferior. Observem també grafits actuals. 

Mineral a l'interior de la mina. 

Final de la galeria.

Una altra visió de la galeria.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici