Blogcrowds

dimarts, 10 de desembre de 2013

0 Comments:

Post a CommentDe ben segur que molts de vosaltres compartiu algun amic o familiar que va treballar a la fàbrica de l'AISMALIBAR. 

Aquesta és una imatge realitzada per "SACE (Servicios Aéreos Comerciales Españoles)" l'any 1966, en la que es pot observar la inexistència absoluta de l'actual carretera C-17, la gasolinera al costat del Montcada Aqua o del feble marge de l'Avinguda dels Païssos Catalans de Mas Rampinyo.

Les dimensions de la fàbrica en aquells anys no deixava indiferent a ningú, sobretot en un poble amb arrels encara molt marcades al sector primari de la terra.

Podeu identificar alguns elements

Tot sembla per exemple, que el solar de les futures oficines de l'Aismalibar tenia el cartell de "En Venda" i que el carrer Beat Oriol s'encaminava, com ho fa també avui dia, cap al pont del tren de Sant Joan.

Les masies de tota la vida i algun primer edifici de més plantes, ja començaven un ball de bastons, entre la tradició i la modernitat que sense cap mena de dubte arribarà a límits encara insospiats.Fons: Institut Cartogràfic de Catalunya

0 Comments:

Post a CommentEntrada més recent Entrada més antiga Inici