Blogcrowds

dilluns, 30 de desembre de 2013

0 Comments:

Post a CommentEn poques hores deixaren enrere aquest any 2013. Un any convulsiu en certs aspectes, de gran interès en altres assumptes, però que, en qualsevol cas, ja el deixem enregistrat a la nostra col·lecció privada de memòria col·lectiva.

En aquest article farem una ullada a aquest any 2013, en el que al bloc hem publicat 94 entrades, mantenint el compromís d'una publicació cada divendres, a més de les publicacions addicionals realitzades, entre les que podem destacar algunes que hem considerat rellevants com:

  • El seguiment de la col·lecció de postals de Lucien Roisin d'ara fa 100 anys.
  • Els articles d'Alamanda de Reixac, una donzella de l'edat mitjana.
  • Diverses excursions a Reixac i al Turó, realitzades a principis del s.XX.
  • La referència d'un mapa del 1787 amb els topònims del poble en aquella època.
En relació a les visites, hem assolit un bon promig mensual, de més de 1000 visites/mes, havent-nos visitat uns 18400 cops durant aquest any. El següent gràfic mostra l'evolució mensual de les vostres visites, en les que inclús en èpoques estiuenques no van baixar de les 1000 per mes:De les entrades més populars consumides durant tota l'existència del bloc, tenim per damunt de tot, amb unes 1600 visites, un article de les Riuades de 1962, seguit de lluny amb 880 visites per un article sobre autobusos a Montcada i, ja en tercera, quarta i cinquena posició, amb unes 500 visites, els articles de Torre Na Joana, Miquel Poblet i Orriols i un document inèdit del 1826 sobre la venda d'aigua de Montcada.

D'altra banda, comentar-vos que un dels articles que està pujant posicions en visites és el que vàrem fer l'any passat sobre la primera recepta de cuina casolana, sobre la melmelada de cireres d'arboç. Cada dia és visitat per diversos internautes.

Ja per acabar, d'altra banda també comentar altres assumptes que han estat representatius pel bloc, durant aquest any 2013:

  • La presentació del bloc als Premis Bloc Catalunya 2013, on vàrem tenir l'honor de quedar finalistes dins la categoria de Història i Patrimoni, per segon any consecutiu.
  • Hem indexat gairebé totes les entrades publicades al bloc, de manera que podreu trobar les etiquetes dels temes ordenades al menú de l'esquerra del bloc. Això permet ordenar temàtiques que poden ser consultades tot obtenint els articles relacionats.
  • La publicació de la segona i nova recepta de cuina casolana, l'anomenat "Remenat Vallensana".
  • Hem tingut articles que han parlat de diverses èpoques, en concret relacionats amb els segles XI, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX i XXI.

En definitiva, gràcies pel vostre seguiment que dia a dia fa que siguin més grans les ganes de seguir endavant. Comentar-vos també que properament us informarem de les novetats de l'any 2014, any que estem a punt d'encetar.

Passeu bones festes amb alegria amb les persones que estimeu. Ens veurem l'any vinent.

Salutacions.

0 Comments:

Post a CommentEntrada més recent Entrada més antiga Inici