Blogcrowds

dimecres, 23 de setembre de 2015

0 Comments:

Post a CommentAbans de començar, però ens agradaria donar un consell a tothom que pugui estar interessat en aquesta temàtica. El fet de que la població mantingui algunes mines és realment un fet perillós, tant com ensopegar amb alguna cavitat sense voler com per accés per voluntat pròpia.

La recomanació és NO ACCEDIR A LES MINES doncs, encara que moltes mantenen una reixa i no es pot accedir, són cavitats que tenen un segle d'edat i corren risc d'esfondrar-se, realitzades manualment i amb petites quantitats d'explosius que no donen una amplada de seguretat adient i sense cap tipus d'extracció d'aire. Podeu veure les imatges realitzades per professionals des del blog de manera còmoda i des de casa. 

Les següents imatges van ser realitzades per l'amic Juan Carlos Requena, un gran coneixedor de les mines del poble (Minas y Cuevas de Montcada) i que en alguna ocasió hem compartit algun intercanvi de material. Penso que és una temàtica bonica de conèixer i aquest mitjà digital és una bona manera de compartir-ho amb vosaltres.

Aquesta mina està ubicada molt a prop del torrent de la senyora o al camí de la font del tort.


Entrada de la mina.

Galeria de la mina, força bé excavada. 


Llimacs considerablement grans a l'interior de la galeria. 

El camí fa un gir i trobem una petita galeria.

0 Comments:

Post a CommentEntrada més recent Entrada més antiga Pàgina d'inici