Blogcrowds

divendres, 20 de maig del 2016

0 Comments:

Post a Comment



Els barris de Vallbona (Barcelona) i Can Sant Joan (Montcada i Reixac) van reclamar l'adequació del tram del rec Comtal que els uneix per tal de poder transitar de manera segura entre els dos barris sense perills. Després de les obres visitem l'espai per tal de fer justa mesura de les feines realitzades.


La visita realitzada mostra un espai molt canviat. Un canvi a millor en el que s'ha ampliat el camí i s'ha cimentat per tal de poder passar correctament, tant caminant, com amb carrets de nens o de compra. El talús de terra de l'altra banda ha estat desprovist de la vegetació i escombraries que hi va haver, tot incloent-hi una malla de creixement vegetal que en un futur el cobrirà.

Hi ha a més un enllumenat durant el camí i s'ha incorporat vegetació vertical a la banda de la tanca que separa la via del ferrocarril. L'aigua és transparent i les algues donen una bona visió de salut del rec. A banda s'ha incorporat panells informatius de caire històric del rec així com el grafit de qualitat de l'artista i activista social Roc BlackBlock.

Una obra necessària pels veïns i veïnes dels dos barris que ara ja pot ser disfrutada com cal.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici